~Happy Birthday Lovers 2014~

Uiks, dah lama x update blog..rindu pulak. Since xde topik nak cerita tp rasa nak update blog, terowbek kenangan lalu pun bolehla..

20/10/2014
Sambutan birthday suami tersayang. Xjemput sesaper pun..utk keluarga kecik kami jer. Hadiah dah siap kasi awal seminggu gara2 x switch off laptop..suami tertengok pulak gambar hadiah yg nak beli online tu. So bocor rahsia, kasi siap2. On the date, cuma belanja makan jer...tp makan kat umah..kami bertiga jer ^_^

Semoga abang menjadi suami dan ayah terbaik utk sayang dan Auni..semoga diberkati Allah, sentiasa dibawah perlindunganNya. Bimbing kami ke syurga yer abang..kami sayang abg <3 <3





5/11/2014
Sambutan birthday Auni Sofea pulak..Tp drag dua hari sbb nak sambut kat kampung, kenduri kesyukuran + tahlil. Umi cuma prepare puding triffle utk jemputan, lenguhla jugak nak buat dlm kuantiti banyak..nasib baek ramai yg tolong. Ajak adik beradik terdekat, jiran2 dan org surau sikit. Auni pulak bnyk menangis mlm tu, maybe pasal ramai yg nak peluk + dukung. Umi buat donno jer..hihi..

Semoga Sharifah Auni Sofea Binti Syed Shariff membesar jadi anak yg solehah, bijaksana..berjaya dunia akhirat..semoga berada dlm perlindungan Allah..Umi Abi sayang Auni..



Comments

  1. selamat menyambut hari lahir utk suami . semoga beliau dikurniakan kesihatan yg baik , dilimpahkan rezeki dan bahagia perkahwinan yg berpanjangan ... aaamin .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin..in shaa Allah, mekaseh banyak Vee :)

      Delete
    2. macam sedap je kek tu..nyum nyum..
      follower 120#

      Delete
    3. Mmg sedap, penuh coklat dan cair kat mulut..ngeee..nnt sy follow cik Sal balik yer. Thanks sudi follow :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pasang Bidai Tingkap Guna Cabletight

Cara Tebuk Lubang Pada Jubin

Cara Tanam Rumput Karpet