Posts

Showing posts from December, 2014

~Happy Birthday Lovers 2014~

Image
Uiks, dah lama x update blog..rindu pulak. Since xde topik nak cerita tp rasa nak update blog, terowbek kenangan lalu pun bolehla..
20/10/2014 Sambutan birthday suami tersayang. Xjemput sesaper pun..utk keluarga kecik kami jer. Hadiah dah siap kasi awal seminggu gara2 x switch off laptop..suami tertengok pulak gambar hadiah yg nak beli online tu. So bocor rahsia, kasi siap2. On the date, cuma belanja makan jer...tp makan kat umah..kami bertiga jer ^_^
Semoga abang menjadi suami dan ayah terbaik utk sayang dan Auni..semoga diberkati Allah, sentiasa dibawah perlindunganNya. Bimbing kami ke syurga yer abang..kami sayang abg <3 <3




5/11/2014 Sambutan birthday Auni Sofea pulak..Tp drag dua hari sbb nak sambut kat kampung, kenduri kesyukuran + tahlil. Umi cuma prepare puding triffle utk jemputan, lenguhla jugak nak buat dlm kuantiti banyak..nasib baek ramai yg tolong. Ajak adik beradik terdekat, jiran2 dan org surau sikit. Auni pulak bnyk menangis mlm tu, maybe pasal ramai yg nak pelu…