~Kubur Bernyawa~

Macam saspen jer tajuk kat atas...hehe. 


Baru beli novel baru smlm..xbaca lg, konon nak baca time nak tidur, xsempat2 terus tidur. Dah ada baby memang tak sempat nak baca novel pun sebenarnya..sibuk jer 24 jam tp tgn gatal jugak nak beli novel ni. Last sekali baca novel sebelum ni tajuk 'Aku Bercerita' author Ramlee Awang Murshid..i am a big fan of RAM! Tp semalam salesgirl tu xbawak stok, almaklumla beli kat tapak ekspo. Hari ni misi membaca novel Kubur Bernyawa akan dilakukan..stay tuned ;)

Comments

  1. wahh tengok Tajuk macam best ja :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dont judge a book by its cover..haha..nak gelak baca buku ni pun ada..hantu cari kepah? Haha..adeh..

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pasang Bidai Tingkap Guna Cabletight

Cara Tebuk Lubang Pada Jubin

~Kek Coklat Kukus Paling Senang~