Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80


Ada sesiapa nak duit raya tahun ni? Jom try GA dari Ummud, boleh dapat hadiah duit raya..tp untuk yg menang jer la :P

Tiga pemenang dicari dengan hadiah duit raya RM50, RM30 dan RM20 setiap satu. Tarikh tutup pada 21 Julai dan pemenang akan diumumkan pada 25 Julai 2014. Tapi terma dan syarat boleh berubah..kalau nak tau info lanjut, sila check blog Puan Faizah ni yer. Tak boleh klik kat gambar sbb den xreti nak buat backlink..kuikui :P
 Goodluck yer kengkawan :)

Comments

  1. Replies
    1. In shaa Allah, ameenn...thanks Vee :)

      Delete
  2. hiiii. goodluck ye. jemput join GA terbaru. shawl raya menanti :)

    http://najlamohayidin.blogspot.com/2014/07/giveaway-sulung-by-me-ramadan-mubarak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najla, xsempat nak join..anyway, tahniah kat pemenangla yer :)

      Delete
  3. Salam Raadhan dari follower #108. Good luck!

    http://fadzirazak.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Fadzi..goodluck for u too :)

      Delete
  4. Salam Sis..
    Terima kasih sebab join GA saya..
    Nak backlink tu Sis just copy URL GA saya kemudian buat link pada banner GA saya yang ada pada blog Sis nie...
    Senang je kan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Hafizah, got it and already applied it :)

      Delete
  5. Salam..
    Nanti jgn lupa semak GA ID ye..
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-ihya-ramadhan-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. good luck...
    singgah dari segmen yg sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  7. singgah blogwalking and follow from http://whiteroses2013.blogspot.com/. good luck...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ain, Selamat Berpuasa yer :)

      Delete
  8. salam. dari GA yg sama..blogwalking sini..& all the best!

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima ksih Cik Itah, all the best utk awk jugak :)

      Delete
  9. Salam Ramadhan...........
    Singgah dari GA yang sama

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan kembali, goodluck dan Selamat Berpuasa Ade :)

      Delete
  10. Tahniah menang segmen ni! salam perkenalan dari germany...datang blogwalking dari segmen yg same.. jemput lah melawat blog saya ye... hope we can be friends! follower ke 116! yeay!

    http://jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Aisya..jauh mengembara ni..
      Selamat berkenalan dan selamat hari raya :)

      Delete
  11. Singgah sini kejap, hai :)

    Al-Quran comel ni tinggal 4 corak je~~~
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/08/rainbow-al-quran-madina.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pasang Bidai Tingkap Guna Cabletight

Cara Tebuk Lubang Pada Jubin

Cara Tanam Rumput Karpet