Dapat Offer Jadi Group Leader..Wah..

Rezeki Ramadhan lg, Alhamdulillah..

Baru minggu lepas dpt offer sambung mengajar tuisyen lepas raya..minggu ni dapat pulak offer untuk jadi leader dlm group jualbeli emas.. 
Alhamdulillah..Alhamdulillah, sungguh rezeki Allah tu dtg dlm bentuk yg tak disangka2.


Baru jer lg terlibat dgn jualbeli emas ni akhir bulan tahun lepas..ilmu pun kosong, boleh dikatakan newbie sesgt..tp mungkin sbb dah rezeki, dapat offer jd leader. Sifu pulak org lama yg dah bnyk pengalaman dlm emas, x kedekut ilmu..senang nak berurusan. In shaa Allah lepas ni akan share bnyk ilmu ttg emas dan pelaburan. Mana tau kot lepas ni ada yg berminat nak terlibat dgn emas pulak.



Oh..masa kami join tahun lepas start dgn RM15k cash..skrg emas dah membiak dekat 300g. In shaa Allah akhir tahun ni cash di bank akan mencecah RM40k..untung simpan emas..emas dapat, cash pun dapat :)

Comments

  1. Wahh semoga terus success ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekaseh Iezwa, tgh slow2 tatih ni :)

      Delete
  2. wo best betul beli emas camnie....nak belajar jugaklah benda2 ni... menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh jer nak belajar Aisya..yg penting buat simpanan dulu mulai skrg sbb join emas ni mcm beli rumah, kena ada modal sikit dulu baru boleh dpt untung tiap2 bulan :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pasang Bidai Tingkap Guna Cabletight

Cara Tebuk Lubang Pada Jubin

Cara Tanam Rumput Karpet