HESTA Dah Sampai!!

Alhamdulillah..walaupun baru sebulan usia blog ni tp owner blog dah dapat merasa menang hadiah giveaway..thanks HESTA..teruja sangat bila parcel ni sampai petang td. Rasa macam nak melompat jer ^_^



Masa Poslaju call nak hantar barang tu, ingatkan kecik jer parcel nyer tp sekali dtg..mak ai..besar rupanya. Memang padan harga sekotak RM170, ingatkan trial pek yang set kecik tu jer. Dah la lengkap semua kat dlm tu dari toner, cleansing milk, cleansing gel, scrub, mask, aloe vera gel sampailah ke sunblock. Ma Shaa Allah memang tak sangka boleh menang dapat bnyk macam ni :)



Untuk masa skrg kena pakai dulu dalam sebulan dua utk tgk effect HESTA ni, kalau serasi dgn muka dan berkesan..boleh testi nnt. Masalah kulit muka skrg ni pigmentasi, liang roma besar dan kulit kusam..hopefully ada perubahan lepas pakai nnt. 

Pape pun, nak ucap thanks sesangat kat HESTA sbb dah pilih owner blog sbg salah sorang pemenang..semoga HESTA akan terus maju dan sukses lg lepas ni. Kalau ada yg nak tau info lanjut pasal HESTA ni boleh check kat sini yer.

Opss..space kat meja solek dah tak muat..kena beli meja baru untuk HESTA nampaknya ni :P

Comments

  1. Wow..bestnye dapat hadiah mahal & ohsem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki doc..alhamdulillah :)
      GA doc dah buat semua td cuma part karangan hari ibu belum siap..semua GA doc mencabar kan? Hehe..jap nnt kita letak GA doc pulak yer ^_^

      Delete
  2. Subhanallah. bestnya .. Tahniah ye akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Aniesa..in shaa Allah lepas ni rezeki Aniesa pulak..ameen

      Delete
  3. tahniah . bukan senang nak dapat rezeki satu set tu ... jeles sih . done follow sini (100)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn jeles..ada rezeki Qaseh kot pasni..join banyak2 GA tau. Goodluck dear :)

      Delete
  4. wah bestnya! beruntung betul hehe tahniah yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekaseh Fhatin, semoga lepas ni turn awk pulak menang hadiah ohsem..ameen :)

      Delete
  5. woooow.. sekali dapat satu set cenggini memang
    tip top sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tiptop sgt lah..CT join jer mana2 GA, kot ada rezeki boleh dapat hadiah tiptop camni jugak :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pasang Bidai Tingkap Guna Cabletight

Cara Tebuk Lubang Pada Jubin

Cara Tanam Rumput Karpet