Warkah Buat Isteri

Semalam hubby call dr opis. Macam biasa, igt call nak tanya khabar jer tp tetiba kasi ayat jiwang. Ayat lbh kurang bunyi mcm ni 

'tak ada perkataan atau tulisan yg dpt gambarkan rasa sayang abg pd syg'. 

First dengar rasa mcm salah dengar kot..suruh ulang lg sekali. Hubby cakap plak..'eh jap abang cari balik'. Haha..sah2 copy paste. Mmg pelik kot hubby boleh cakap camtu sbb mmg dia xreti buat ayat jiwang ni. Hubby cover line cakap nnt balik keje, dia kasi surprise. Ptg dah sampai umah, suami pass satu parcel kata hadiah. Ehem..ehem..saspen ni nak buka. Pegang rasa macam buku jer..


Bila bukak mmg ada buku. Suami kasi review sikit pasal buku..katanya..'sedeh cerita ni sayang, abg baca dr blog dia pastu rasa mcm sedeh jer. Beli untuk syg, utk syg baca. Wife dia koma 2 tahun, sanggup dia berenti kejer. Bla..bla..'. 


Belum start baca lg tp dr komen org dan suami rasanya mmg best kot. Sesiapa yg nak baca free tanpa membeli, boleh baca kat blog tuan rumah http://abil4fauziah.blogspot.com/. Maybe ada adegan nanges2 bila start baca nnt sbb cerita ni mmg kisah benar yg jadi. Arini plan buat kerja rumah sambil baca Warkah Buat Isteri dr suamiku yg chubby :)

Balik mlm tu masa dinner kat kedai, mintak hubby ucap balik ayat jiwang tu. Tp dia tak ingat plak. Hampeh..nampak sgt tak ikhlas dari hati.

Comments

  1. "Dearr, awak tak boleh marah merajuk gini pada saya tauu. U know why?? cozzz,,Nobody, NOBODY CAN LOVE U LIKE I DO!! InsyALLAH, I will love U for the rest of the time.." ini ayat dia..yg atas tu ayat abg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abang tak romatik pun takper..syg syg abang sbb abg bukan sbb ayat abg..abg syurga syg <3

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pasang Bidai Tingkap Guna Cabletight

Cara Tebuk Lubang Pada Jubin

Cara Tanam Rumput Karpet