Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz

Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz
KLIK BANNER untuk menyertai giveaway ini!

Special Thanks to:
Para sponsor giveaway ini iaitu Mr. Cupid, Anis Nadzirah, NARA Kpop Online Shop, Karimah Zulkafali, Aliatul Aiman dan Keyranazleen. Giveaway ini dianjurkan oleh Fiqa Nsz
Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz
KLIK BANNER untuk menyertai giveaway ini!

Special Thanks to:
Para sponsor giveaway ini iaitu Mr. Cupid, Anis Nadzirah, NARA Kpop Online Shop, Karimah Zulkafali, Aliatul Aiman dan Keyranazleen. Giveaway ini dianjurkan oleh Fiqa Nsz

Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

Comments

  1. Thank you for joining!
    This is the list of participants and let's blogwalking together. :)
    Keep promote yours to win the top referral prize!
    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/senarai-peserta-infinite-last-romeo.html

    ReplyDelete
  2. salam..good luck..ida singgah dr segmen yg sama
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  3. Waalaikumslm..terima kasih wish yer. Tp xtau kenapa lepas letak entry ni, semua widget yg ada sebelah kanan dah turun ke bawah..macammana yer nak letak ke kanan balik yer sbb check layout, mmg dah betul belah kanan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak kena pasang scroll bar utk blog archieved supaya dia tak jadi meleret. bukan sbb entri ni, tp sbb awak dah update banyak entri.
      boleh search kat google:
      Tutorial scroll bar untuk blog archieved

      Delete
    2. Owh..kena study nnt ni tp skrg dah oke, buat entry baru terus back to normal balik. Tg yer :)

      Delete
  4. Follow dan tag anda :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

    ReplyDelete
  5. Hai :) Nak tag orang? Contohnya, awk taip "Love" Lepas tu awk highlight kan dia, lepas tu tekan link dekat atas tu, masukkan url apa yang awk nak. Bile org tekan love tu, akan sampai dekat url yang awk letak tu :) Kalau tak faham lagi, bagitahu, nanti saye buat short entry :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear..got it. Really helpful :)

      Delete
  6. good luck! dari segmen yang sama :DD

    Blog Yus

    ReplyDelete
  7. Gud luck dear. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks and gudluck to u too dear :)

      Delete
  8. Salam sejahtera.. hi.. blogwalking dr segmen yg sama. Jemput singgah & follow blog saya.. =) gudluck!
    http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai,
      Done follow dan BW..thanks and gudluck to u too dear :)

      Delete
  9. goodluck ^^ dari segmen yang sama..jom blogwalk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks and gudluck to u jugak dear :)

      Delete
  10. hi, because the participants have exceed 100 I've decided to add 8 more prizes for the giveaway,
    so you need to do one more favor from me by liking this page:

    https://www.facebook.com/FiqanszShoppe

    I'll check it later. Please be honest. tq :)

    ReplyDelete
  11. salam singgah sini dari GA yang sama ^^ gudluck :D
    http://seharumlavenda.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    jemput juga join GA yang saya anjurkan :D
    http://seharumlavenda.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz_17.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah i'll join,
      Thanks and gudluck to u too dear :)

      Delete
  12. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. Fiza singgah dari segmen yang sama.. Follow sini juga... jemput ke blog saya http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done follow u dear..all the best :)

      Delete
  13. blogwalking! good luck yea~^^

    http://lovebluecloudly.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  14. singgah sebentar :3 btw , all the best :D

    http://quebecity.blogspot.com/2014/06/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  15. ayu datang dari giveaway yang sama..ada masa singgah la ke blog ayu ...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal ayu,
      Goodluck utk GA yer, sy dah follow awk ^_^

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pasang Bidai Tingkap Guna Cabletight

Cara Tebuk Lubang Pada Jubin

Cara Tanam Rumput Karpet